Stage: Creatieve Marketing & Communicatie topper gezocht

Ben jij op zoek naar een leuke marketing & communicatie meewerkstage? Een stage waar je dagelijks bezig bent met het ontwikkelen, schrijven, regisseren, analyseren en continu verbeteren van effectieve marketingcampagnes? Wil jij in jouw stage alle facetten meekrijgen van briefing tot aan implementatie? En onderdeel uitmaken van een succesvolle start-up die aan de vooravond staat om 2 labels te lanceren? Lees dan verder en misschien ben jij binnenkort wel de marketing- en communicatie stagiair(e) bij TOGETHR!

Functieomschrijving

Jij bent…

Die ene enthousiasteling met gevoel voor stijl, design en flair. Je houdt er van om met veel verschillende projecten bezig te zijn en creatieve ideeën te bedenken die net even anders zijn.

O ja, jij bent natuurlijk ook een derde- of vierdejaars student(e) die op zoek is naar een te gekke stage op het gebied van marketing en communicatie. Je studeert marketing of een andere relevante studie. Je bent kritisch op alles wat je doet en denkt net even anders dan je medestudenten. Zoals je al hebt kunnen lezen, staan wij aan de vooravond om 2 labels te lanceren m.b.t. Training en (HR) Consultancy. Met deze onderwerpen heb jij enige affiniteit. Je hebt ervaring met het schrijven en/of redigeren van (web)teksten en vindt dit ook leuk om te doen. Daarnaast heb je gevoel voor design én hebt altijd oog voor wie jouw doelgroep is en wat die doelgroep het meeste aanspreekt. Je hebt zowel ervaring met online communicatie via social media en websites, als met offline communicatie zoals advertenties en brochures.

Denk je nu al: deze stage past perfect bij mij. Solliciteer dan direct via info@Togethr.nl. Solliciteren mag op elke manier; als het maar past bij wie jíj bent. Heb je meteen wat tips voor ons? Kom maar door! Geef daarnaast in ieder geval aan hoe lang en per wanneer je beschikbaar bent.

Waar kom je terecht?

Bij TOGETHR kom je in een leuk, dynamisch en klein team te werken, in ons kantoor dicht tegen het centrum van Breda. Wij vinden plezier in het werk belangrijk, net als het behalen van resultaten. Wij drinken dus regelmatig borreltjes om onze successen te vieren! Iedereen krijgt volop de ruimte om nieuwe ideeën in uitvoering te brengen. Wij helpen jou graag om het beste uit jezelf te halen, dit gaat gepaard met een mooie dosis verantwoordelijkheid.

 

Wat ga je doen?

Jij werkt nauw samen met de 2 oprichters van TOGETHR en ontfermt je over de lancering van onze 2 labels. Dit ga je (onder andere) doen:

 • Je helpt bij het uitvoeren van de marketingstrategie en –campagnes;
 • Je ontwikkelt en beheert de (content op onze) websites en social media pagina’s;
 • Je schrijft en redigeert wervende artikelen, persberichten en andere teksten;
 • Je levert input aan voor promotiemateriaal zoals advertenties, flyers en posters;
 • Je denkt mee over de marketingstrategie en campagnes en bedenkt innovatieve ideeën om deze naar een hoger niveau te tillen;
 • Naast meewerken is het ook mogelijk om een onderzoek uit te voeren en is er ruimte voor andere opdrachten vanuit je studie.

Wil jij graag iets organiseren of heb je een ander goed idee? Dan is er ruimte om zelf aan de slag te gaan met jouw ideeën. Hoeveel je doet en wat je doet ligt dus ook echt in jouw handen!

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende en afwisselende meewerkstage voor het opzetten van 2 labels;
 • Een dynamische en inspirerende werkomgeving waarbij jij ruimte, middelen en verantwoordelijkheden krijgt;
 • Een kritische blik en creatieve ideeën worden met open armen ontvangen in deze ondernemende organisatie;
 • Goede begeleiding;
 • Wanneer je initiatief toont is er veel ruimte om zelf met dingen aan de slag te gaan;
 • We houden rekening met eventuele opdrachten die je vanuit je studie moet uitvoeren;
 • Een stagevergoeding en de mogelijkheid om je als persoon razendsnel te ontwikkelen;
 • En niet geheel onbelangrijk: een leuk team met enthousiaste collega’s.

Wat wij vragen:

 • HBO opleiding in een relevante studierichting (Marketing, Communicatie, etc.);
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal (woord en schrift);
 • Goede kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint etc.);
 • Goede beheersing van Photoshop en/of InDesign is een pré.

Verder ben jij:

 • Proactief;
 • Een echte teamplayer;
 • Enthousiast en ambitieus;
 • Zelfstandig en initiatiefrijk;
 • Goede sociale vaardigheden;
 • En heb je goede sociale vaardigheden.

 

Over TOGETHR

Organisaties die op een slimme manier groeien, zijn succesvoller. Daar geloven wij bij TOGETHR heilig in.

Slim groeien is groeien met optimaal plezier, drive én rendement. Slim groeien doe je samen, en met focus op je klanten. Alleen zo worden organisaties gebouwd waar medewerkers graag voor willen werken, en waar klanten graag mee willen werken.

Om slim te groeien, moet je slim organiseren. En daar is TOGETHR van.

Bij TOGEHR helpen wij organisaties om succesvoller te zijn door hun medewerkers te ontwikkelen (training) en het werk op een slimme en efficiënte manier te organiseren (consultancy). Hierdoor besteden mensen hun tijd aan juiste dingen… de dingen waar zij goed in zijn, waar hun passie ligt en waarvoor zij iedere dag met plezier naar het werk komen. Wij brengen mensen in beweging en zorgen voor een cultuur waarin mensen hun verantwoordelijkheid nemen en betrokken zijn. Zo creëren wij bij organisaties ruimte voor groei. Want slim groeien draait om het ontwikkelen van mensen. Organisaties veranderen niet tenslotte, mensen wel.