Vacature Accountmanager & Trainer | Togethr Trainingen

Ben jij energiek, resultaatgericht met een gezonde dosis lef?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij Togethr vraagt meer dan alleen ambitie. Zonder drive, durf en lef ga je het bij ons niet redden. Togethr is een dynamisch en jong bedrijf dat er bewust voor kiest om gebaande paden net even anders te bewandelen. Onze overtuiging is dat wanneer je anders tegen dingen aankijkt je nieuwe kansen en mogelijkheden gaat ontdekken.

Onze ambitie is huizenhoog en wij zijn op zoek naar iemand die samen met ons gaat bouwen aan die ambitie. Wij hebben als doel om zoveel mogelijk organisaties ECHT te helpen. Dit betekent dat als wij komen, wij meer doen dan alleen een training verzorgen. Wij geloven in relaties en zorgen dat we onderdeel worden van de organisatie. Hiermee laten wij een onuitwisbare indruk achter.

Wij zijn op zoek naar iemand die avontuurlijk is. Die geniet van het onbekende wat komen gaat. Daarnaast moet je zeker ook een keiharde drive hebben om het te maken. Niet te verwarren met de wens om succesvol te zijn. Nee, wij zoeken iemand die de keuze maakt om succesvol te zijn en gaandeweg groeit en ontwikkeld.

Wat wij van jou verwachten…

Een goede accountmanager & trainer ben je niet als jij jouw verhaal goed weet te vertellen of je draaiboek goed kent. Om deze dubbelrol te kunnen vervullen ben je iemand met een helikopterview en een pragmatische aanpak. Je hebt een passie voor sales en dit komt tot uiting in je acquisitie en relatiebeheer. Je luistert ECHT naar de ander en weet de koppeling te maken naar concrete doelen. Van nature zet jij niet jezelf centraal, maar je gesprekspartner en haar doelen.

Daarnaast ben je ook echt een man/vrouw van de relaties. Je weet ze zelfstandig te bouwen en onderhouden. Dit is voor jouw geen taak in je agenda of iets wat op je prioriteitenlijstje staat. Dit zit in je vanuit de oprechte interesse die je hebt in de ander.

Wat jij van ons mag verwachten…

Groei en ontwikkeling houdt nooit op. Niet voor jou en niet voor ons! Wij zijn (net als jij) echte teamplayers. Het succes wat wij boeken, doen we samen. Werken in een jong en dynamisch bedrijf kent velen hoogte- en ook de enkele dieptepunten. Wij zetten altijd gezamenlijk de schouders eronder.

Natuurlijk krijg je ook een vergoeding in de vorm van een salaris en een aantrekkelijke bonusregeling. Dit wordt aangevuld met standaarddingen zoals 24 verlofdagen, de mogelijkheid voor een lease-autoregeling en ontvang je een telefoon(vergoeding) en laptop.

Boven alles krijg je bij ons een spannende en leuke baan waar jij iedere dag met veel plezier en passie meewerkt aan het uitbouwen van succes.

 

Krijg jij energie van het volgende?

  • Het opbouwen, beheren en uitbouwen van je eigen portefeuille – jij bepaalt zelf welke organisaties binnen jouw interesses jij wilt werven door middel van acquisitie
  • Het bezoeken van relaties (klanten en prospects) die je zelf hebt benaderd voor een afspraak met jou
  • Adviseren op het gebied van interne en externe klantbeleving optimalisatie maatwerk trainingstrajecten wat gaat maken dat een organisatie échte stappen zet in haar ambitie
  • Jouw advies ook in de praktijk omzetten naar een training en/of coaching op het gebied van sales, service, klantcontact, leiderschap, management en coaching, die je zelf of samen met ons van A tot Z begeleidt, uitvoert en borgt

 

En herken jij jezelf daarbij in onderstaande punten?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Ondernemend en een passie voor sales
  • Minimaal 3 á 4 jaar ervaring in een sales gerelateerde functie
  • Bereid om fulltime te werken
  • Communicatief sterk, energiek, lef en proactief; een echte zelfstarter
  • Rijbewijs en bereid om te reizen

 

Wacht dan niet langer en stuur je motivatie en CV naar t.peeters@togethr.nl